Επεισόδια στου Ρέντη: DNA και δεύτερου ατόμου εντοπίστηκε στη βάση εκτοξευτήρα της φωτοβολίδας

Καταταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των επεισοδίων στου Ρέντη.

Οι Αρχές εντόπισαν DNA δεύτερου ατόμου στον εκτοξευτήρα της ναυτικής φωτοβολίδας τον οποίο συνέλεξαν οι αστυνομικοί από το σημείο της επίθεσης στους αστυνομικούς.

Υστερα από εξονυχιστική εξέταση των πειστηρίων τα εγκληματολογικά εργαστήρια, εντόπισαν γενετικό αποτύπωμα ενός εκ των προσαχθέντων από τα επεισόδια έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», πρόκειται για άτομο το οποίο βρισκόταν στο κάδρο των ερευνών για τα επεισόδια που οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Τα νέα στοιχεία τέθηκαν ήδη στη διάθεση των ανακριτικών αρχών.

Νωρίτερα προφυλακιστέος κρίθηκε ο 18χρονος που κατηγορείται ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του Ρέντη.

18χρονος είχε υποβάλλει αίτημα να υπαχθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων, το αίτημα του όμως απορρίφθηκε καθώς είναι ήδη κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος άλλαξε την αρχική του υπερασπιστική γραμμή να μην δώσει τα ονόματα εκείνων που του έδωσαν τη ναυτική φωτοβολίδα καθώς και τους καθοδηγητές του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί